Kliknite na “Registracija” u gornjem desnom kutu. Otvorit će se stranica na kojoj ispunjavate sve tražene podatke označene zvjezdicom (*) i kliknite na gumb “Registriraj se”. Svi vaši podaci za prijavu bit će poslani na vašu e-mail adresu.

Nakon uspješne registracije, prijavite se na svoj račun klikom na “Prijava”. Pronađite vezu “Pošalji oglas” i kliknite na nju. Otvara se stranica za slanje oglasa. Unesite sve tražene podatke o transakciji/predmetu prodaje, koji su označeni zvjezdicom (*). Ako ne želite objavljivati ​​kontakt podatke kao što su Telefon ili Adresa, ostavite polja prazna, jer oglas ima kontakt obrazac putem kojeg Vas korisnici mogu kontaktirati. Ako trenutno ne želite objaviti oglas, možete kliknuti na “Spremi skicu” ispod kako biste spremili sve dovršene podatke. Za trenutnu objavu kliknite na gumb “Objavi oglas”. Vaš oglas će odmah biti objavljen u odabranoj kategoriji i regiji.

Ako se ne želite registrirati, ali ipak želite postaviti oglas, pošaljite podatke na info@prodajabiznisa.eu i mi ćemo objaviti ponudu za vas.

U “Moj račun” kliknite “Uredi oglase” i kliknite gumb “Uredi” za odabrani oglas. Prilikom uređivanja možete ispraviti sva polja i slike kao i prodajnu cijenu. Kada završite s uređivanjem, kliknite gumb “Spremi” ispod.

Nakon uspješnog slanja oglasa, Vaš oglas će biti dostupan 365 dana od datuma objave u odabranoj kategoriji i regiji. Nakon tog vremena, možete ga besplatno obnoviti.

Za brisanje oglasa prije isteka objave kliknite na “Moj račun”, a zatim na “Uredi oglase”. Zatim kliknite gumb “Izbriši” za odabrani oglas. Oglas će se odmah izbrisati i više neće biti vidljiv korisnicima.
 
Ako smo za Vas objavili oglas, a nemate korisnički račun, pišite nam na info@posel.net s adresom oglasa koji želite izbrisati.

Registracija i objava oglasa na www.prodajabiznisa.eu je BESPLATNA i neograničena.

Ako u oglasu nije objavljen telefonski broj ili e-mail adresa prodavatelja, pod rubrikom „Kontakt“ u svakom oglasu nalazi se kontakt obrazac u koji upisujete svoje podatke i poruku te kliknete na gumb „Pošalji“. Prodavatelj će primiti vašu poruku na e-mail.
 
Ako je adresa e-pošte vidljiva kao zvjezdice (***), potrebna je prijava za pregled adrese e-pošte.

.

Ako na traženo pitanje niste mogli pronaći odgovora nas kontaktirajte na info@prodajabiznisa.eu i u najkraćem mogućem roku vam odgovaramo na pitanja.